Om oss

Reko

Produkter valda med omsorg både för dig som ska använda produkten, de som tillverkar produkten och med ett stort engagemang för djur, natur och miljö.
Schysta grejer helt enkelt!

Eko

Visste du att vår hud tar upp 60 % av det vi smörjer in oss med och att detta sedan går ut i kroppen? Naturliga skönhet kommer inifrån med lite hjälp av naturen utifrån.
Naturen är schyst!

Eko, eko, eko...

Alla val du gör skapar ett eko någonstans i världen, på andra sidan jordklotet eller i din närhet. De smarta val du gör blir till små droppar som tillsammans bildar ett hav av ekon som plåstrar om vår planet. Välj schyst!

Naturlig skönhet kommer inifrån med lite hjälp av naturen utifrån

Med vår blogg vill vi ge dig inspiration till förändring. Vi tipsar och testar och ger dig fakta!

Vi på Rekobutiken vill underlätta för dig att göra smarta medvetna val i din vardag genom att erbjuda produkter som du använder dagligen. Det är de produkter och vanor vi har i vårt dagliga liv som är enklast att byta ut mot alternativ som är lite snällare mot dig, din hud, dina barn, de som tillverkar produkten, vår natur och vår planet. Om vi alla väljer att byta ut alla, eller en del av, de produkter som vi använder oss av varje dag så gör det skillnad – vi lovar!

Visste du att vår hud tar upp 60 % av det vi smörjer in oss med? Byt ut ditt schampo, din tvål, din mascara, dina kondomer, din after shave, din bomull, din läppglans, dina bindor, ditt tvättmedel, din ansiktskräm, våtservetterna som du tvättar din bebis med… Byt ut lite i taget och allt eftersom, små steg som betyder så oändligt mycket för vår planet!blomma

Det tycker vi är schyst!

Nina Schmidt
Grundare

eco_logo_150x42

kontakt@rekobutiken.se
www.facebook.com/rekobutiken
www.instagram.com/rekobutiken

Dela detta:
Share