Den smutsiga sanningen om våtservetter

Våtservetter är bekvämt! Våtservetter är fräscht! Våtservetter är toppen! Eller? Tänk om det är så att våtservetter egentligen tillför mer kemikalier på din hud än vad den tvättar bort?

Att tvätta bort sminket och rengöra huden med en våtservett innan det är dags att krypa ner i sängen är en del i många kvinnors dagliga hudvårdsrutin. Men tänk om det är så att den lilla fyrkantiga duken i själva verket tillför mer skit på huden än den torkar bort!?

Den här videon från Natracare förklarar varför många rengöringsservetter kan tvätta bort din makeup, men kan innehålla starka kemikalier som formaldehyd, löddrande ingredienser, parabener och syntetiska dofter. Kemikalier kopplade till hudirritationer och ökade allergier… inte lika bra som du trodde med andra ord!

Det är dags att städa upp i skönhetsindustrin. Ta hand om din hud, välj Natracare COSMOS ekologiskt certifierade rengöringsservetter för rengöring av ditt ansikte och se till att du verkligen blir ren på riktigt!

Natracares produkter är Crueltyfree (inga djurförsök), milda och passar både veganer och vegetarianer! Schysta rengöringsservetter som tvättar bort din makeup och rengör din hud med naturliga ingredienser.

Källa: Natracare

Dela detta:
Share

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *